Twitter
HT 360 Gece - 8 Aralık 2021 (Büyüme ceplere ne zaman yansıyacak?)
09 Aralık 2021 Perşembe Süre: 01:49:15

Türkiye'nin ekonomi politikası için ekonomistler ne diyor? Ekonomide ne yapıyoruz? Ne zaman alım gücümüz artacak? 6 ay sonra ekonomide ne olacak? Yabancı yatırımcı gelecek mi? Çözüm "Çin Modeli" mi? Büyüme ceplere ne zaman yansıyacak? 128 milyar rezerv var mı, yok mu? İktidar rezerv var muhalefet yok diyor, hangisi doğru? Rezerv polemiği neden bitmiyor? TÜİK verileri neden tartışılıyor?

 

Ekonomide ne yapıyoruz? Ne zaman alım gücümüz artacak? TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç HT 360 Gece'de soruları yanıtladı.

 

6 ay sonra ekonomide ne olacak? Ekonomide Çin modeli ne demek? Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan HT 360 Gece'de değerlendirdi.

 

Yabancı yatırımcı gelecek mi? Yeni ekonomi modeli çözüm olur mu? İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Demir HT 360 Gece'de yorumladı.

 

Büyüme ceplere ne zaman yansıyacak? Çözüm "Çin Modeli" mi? Ekonomist Cevdet Akçay HT 360 Gece'de soruları yanıtladı.

HT 360 Gece’de Afşin Yurdakul soruyor… Konukları, İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Demir, Ekonomist Cevdet Akçay, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan ve TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç yanıtlıyor.

 

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
08 Aralık 2021 , Çarşamba
Süre: 36:44