Twitter
HT 360 Gece - 18 Temmuz 2022 (Rusya-Ukrayna savaşı müzakere ile bitebilir mi?)
19 Ağustos 2022 Cuma Süre: 04:01:16

Üçlü Zirve dünyaya ne mesaj verdi? Denge politikasında barış çıkar mı? Türkiye denge siyasetini ne kadar devam ettirebilir? Rus devlet aklı nasıl çalışır? Rusya-Ukrayna savaşı müzakere ile bitebilir mi? Avrupa'yı bekleyen "Kara Kış" ateşkesi getirebilir mi? Rusya'nın elindeki gaz kozu savaşı sonlandırmaya yeter mi? Kim savaşın bitmesini istemiyor? Yaptırımlar kime zarar verdi? Batı'nın Rusya'ya yaptırımlarından kim daha çok etkilendi? Ukrayna'da nükleer risk var mı?
Türkiye-Suriye ilişkilerinin düzelmesi mümkün mü? İlişkiler 2011 öncesine dönebilir mi? Suriye'de operasyon mu diyalog mu? Türkiye'nin Suriye politikası nasıl şekillenecek? Suriye ile normalleşme mümkün mü? Türkiye'nin Suriye politikası değişiyor mu? Şam'la diyalog ne getirir ne götürür? 11 yıllık Suriye savaşı nasıl biter? Şam ve muhalifler arasında uzlaşma olabilir mi?


Afşin Yurdakul soruyor... Konukları: İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlyas Topsakal, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Emre Gönen, İstinye Üniversitesi GÜVSAM Direktörü İsmail Hakkı Pekin, Güney Dakota Eyalet Üni. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Evren Çelik Wiltse ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Özgür Tör yanıtlıyor.