Twitter
Haftalık - 30 Nisan 2023 (Hangi savaş uçağı daha üstün?)
30 Nisan 2023 Pazar Süre: 03:28:09

"Milli Muharip" nasıl bir uçak? Hangi özelliklere sahip, diğer uçaklardan farkı ne? Hangi savaş uçağı daha üstün? 5. ve 6. nesil uçaklar arasında hangi farklar var? "Gökbey" nasıl bir helikopter? Yerli ve insansız hayalet uçak ne zaman havalanacak? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Salih Gamsız yanıtladı.

Ekonomik vaatler ne kadar etkili? İki başkanın sonuca etkisi ne olur? HDP'nin desteği sonucu değiştirir mi? 14 Mayıs'ın belirleyicisi ne olacak? Seçim ilk turda biter mi? Meclis'te nasıl bir dağılım olur? İttifaklar Meclis'te çoğunluğu elde edebilir mi? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Habertürk Yazarı Nagehan Alçı yanıtladı.

En doğru yatırım hangisi? Altın mı, döviz mi yoksa borsa mı? Seçim döneminde en karlı yatırım hangisi? Altın fiyatları neden farklı? Altın ve doların seyri ne olur? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Ekonomi Yazarı Dr. Şeref Oğuz yanıtladı.

ABD ve dünyanın gündeminde neler var? ABD'deki Türkler kime oy verecek? Vatandaşların sandıklara gitme oranı ne? Biden ve Trump yeniden başkanlık için yarışır mı? İki isim karşı karşıya gelir mi? Teknoloji devleri zorda mı? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Habertürk Yazarı Oray Eğin yanıtladı.