Twitter

Çetiner Çetin

Habertürk Gündem Pazar 20.45
Habertürk Gündem - 13 Ekim 2021 (BBP'nin anketlerdeki oy oranı ne?)
14 Ekim 2021 Perşembe Süre: 01:05:06

Suriyeliler geri gönderilebilir mi? Suriye'ye yeni operasyon sinyali mi? Seçim barajı kaç olmalı? Anayasa neden ve nasıl değişmeli? Parlamenter sisteme dönülebilir mi? BBP'nin anketlerdeki oy oranı ne? "Dindar Anayasa" polemiğine ne diyor? Üçüncü ittifakın kurulması mümkün mü?

 

Habertürk Gündem'de Mustafa Destici: "Uluslararası haklara sahipler, zorla gönderilemezler. Çözüm gönüllülük esasına göre olmasıdır. Suriye'de iç barış sağlandığında dönmelerinden yanayım. Hukuka uygun olmalı"

 

Habertürk Gündem'de Mustafa Destici: "Barajın tamamen kaldırılmasından yanayız. Zaten sistem değiştikten sonra baraja gerek kalmadı. Olacaksa da en fazla yüzde 3 olmalı. Cumhurbaşkanı ile de görüştük, düşeceğinden ümitliyim"

 

"Ana muhalefet partisi 'Siyasi Cinayetler' iddiasını dile getiriyorsa ciddiye alırım. Bilgi ve belge olmadan yoruma dayalı konuşacağını düşünmem. Fakat ben bir duyum almadım" Habertürk Gündem'de Mustafa Destici muhalefetin "Kaygılıyım" açıklamasını yorumladı

 

Habertürk Gündem’de, Muharrem Sarıkaya, Nagehan Alçı ve Şaban Sevinç soruyor, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici yanıtlıyor.