Twitter
Enine Boyuna - 6 Mayıs 2022 (Halkın temel sorunu ekonomi mi, göçmenler mi?)
07 Mayıs 2022 Cumartesi Süre: 03:35:57

Seçmenin kararını etkileyen en önemli konu ne? Ekonomi mi, göçmen politikası mı? Göç politikası oy getirir mi? Halkın sorun sıralaması ne? Seçmenlerin çözülmesini beklediği sorunlarda sıralama nasıl? Halk sığınmacı tartışmasına ne diyor? Halk göçmen polemiğine ve ekonomideki problemlere cevabı sandıkta nasıl verecek? Çözümü kimde görüyor? Sığınmacı polemiği nasıl gündeme oturdu, nasıl çözülecek? Siyasette sert dil kazandırır mı? Göçmen meselesinde yanlış bir politika mı izlendi? Altılı masada adaylıkta son durum ne? Anketler ne diyor? Kazandıracak aday kim? İmamoğlu için anketler ne diyor? Adaylık seçimi ikinci tura kalır mı? Kılıçdaroğlu mu, İmamoğlu mu? İmamoğlu’nun çıkışları altılı masada ters teper mi?

 

Altılı masada adaylıkta son durum ne? Anketler ne diyor? Kazandıracak aday kim? İmamoğlu için anketler ne diyor? 6’lı masa İmamoğlu’nun adaylığına sıcak bakıyor mu? Adaylık seçimi ikinci tura kalır mı? Kılıçdaroğlu mu, İmamoğlu mu? İmamoğlu’nun çıkışları altılı masada ters teper mi?

Enine Boyuna’da Hülya Hökenek soruyor… Konukları; Kamuoyu Araştırmacıları İhsan Aktaş, Optşmar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, Murat Gezici Habertürk Yazarı Nasuhi Güngör ve İletişim Bilimci Dr. Ali Haydar Fırat yanıtlıyor.

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
07 Mayıs 2022 , Cumartesi
Süre: 03:07:02