Twitter
Enine Boyuna - 9 Eylül 2021 (Aşılar mutasyon geçiren virüse karşı ne kadar koruyucu?)
10 Eylül 2021 Cuma Süre: 03:06:49

Enine Boyuna'da salgının durumu ve okullar konuşuldu... Delta varyantı ne kadar tehlikeli? Aşılar mutasyon geçiren virüse karşı ne kadar koruyucu? Vaka ve ölüm sayısı neden düşmüyor? Vaka sayısı ile ölüm sayıları arasında nasıl bir bağ var? Aşılanma oranlarına rağmen vaka sayısı neden artıyor? Aşı olanlar ne kadar bulaştırıcı? Yapılan aşılar taşıdığımız virüs yükünü azaltıyor mu? Korona aşısı salgını nasıl etkiledi? Vaka ve ölüm sayısı neden düşmüyor? Yüz yüze eğitim salgının seyrini nasıl etkiler?

Korona aşısı salgını nasıl etkiledi? Vaka ve ölüm sayısı neden düşmüyor? Enine Boyuna'da Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan merak edilen soruları yanıtladı.

Aşı olanlar ne kadar bulaştırıcı? Yapılan aşılar taşıdığımız virüs yükünü azaltıyor mu? Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Kayıhan Pala Enine Boyuna'da yorumladı.

Vaka sayısı ile ölüm sayıları arasında nasıl bir bağ var? Aşılanma oranlarına rağmen vaka sayısı neden artıyor? Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kemalettin Aydın Enine Boyuna'da değerlendirdi.

Aşılar mutasyon geçiren virüse karşı ne kadar koruyucu? Vaka ve ölüm sayısı neden düşmüyor? Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, Enine Boyuna'da soruları yanıtladı.

Delta varyantı ne kadar tehlikeli? Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ali Öktem Enine Boyuna'da yorumladı.

Enine Boyuna’da Hülya Hökenek soruyor… konukları, Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Kayıhan Pala, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ali Öktem, Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ve Enfeksiyon Hastalıkları-Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kemalettin Aydın yanıtladı.