Twitter
Burası Haftasonu - 26 Eylül 2021 (Karahantepe kazıları hangi bilinenleri değiştirecek?)
26 Eylül 2021 Pazar Süre: 03:30:53

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD gündeminde neler öne çıkıyor? Joe Biden’ın bir yıllık karnesi nasıl? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Karahantepe kazıları hangi bilinenleri değiştirecek? Araştırmacı / Yazar Erhan Altunay, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Beynin sırları çözülebildi mi? Beyin hangi organları etkiliyor? Beyin ile güzellik arasında nasıl bir ilişki var? Uyurken beyin hangi halde oluyor? Beynin bağırsaklarla ilişkisi ne? Beyin sağlığı nasıl test edilir? Sık sık yemek yeme ihtiyacı hissediyor musunuz? Beyin nasıl güçlendirilir? Beyin ne ile besleniyor? Çay ve kahveyi çok tüketiyor musunuz? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda BEYİNDER Beyin Sağlığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Derya Uludüz değerlendiriyor.

Balık sezonu nasıl geçiyor? Doya doya balık yiyebilecek miyiz? Yükselişe geçen balık fiyatları ne zaman düşecek? Hamsi yüzleri güldürecek mi? Bu mevsimin en lezzetli balıkları neler? Müsilaj balık sezonunu etkiledi mi? Balık çeşitliliğinde azalma oldu mu? İstanbul Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Erdoğan Kartal, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya anlatıyor.