Twitter
Burası Haftasonu - 6 Aralık 2020 (Türkiye’de aşı uygulaması ne zaman başlayacak?)
06 Aralık 2020 Pazar Süre: 03:37:06

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Koronavirüs diş dökülmesine yol açıyor mu? Yeni bir belirti mi? Koronavirüs ani diş dökülmelerine neden oluyor mu? Koronavirüste ağız bakımının önemi ne? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Uzman Diş Hekimi Ortodontist Dr. Yasin Akgül değerlendiriyor.

Türkiye’de aşı uygulaması ne zaman başlayacak? Kim ne zaman aşı olacak? 4 aşamalı kategori neye göre belirlendi? Aşı zorunlu mu olacak? Türkiye niçin Çin aşısını seçti? Çin, kendi aşısını kullanıyor mu? Çin aşısının Faz 3 çalışması ne zaman tamamlanacak? Çin aşısı ne kadar güvenli? Çin aşısının yan etkisi var mı? Aşı neden iki doz yapılacak? Aşı ne kadar süre koruyucu olacak? Aşı 6 ayda bir tekrar mı yapılacak? Aşı dünyaya eşit dağıtılacak mı? Aşıyı hemen mi olmak gerek yoksa beklemeli miyiz? 65 yaş üstü nerede aşı olacak? Yaşlılara aşıları evde yapılabilecek mi? Çocuklara aşı yapılacak mı? Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Hasöksüz, Oylum Talu’ya anlatıyor.

2021 neler getirecek? Gökyüzü 2021 yılı için ne söylüyor? 14 Aralık’taki güneş tutulması hayatımızda neleri değiştirecek? 2021 hangi burçların yılı olacak? Vedik Astrolog Şebnem Ekşib, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Kişilik tipiniz ne? Enneagram nedir, ne işe yarar? Hangi kişilik tipleri var? Kişilik tipimizi nasıl öğrenebiliriz? Ben kimim? İdealist mi, fedakar mı, vizyoner mi, araştırmacı mı? Kaç kişilik tipi var? İnsan, tipini değiştirebilir mi? Hangi kişilik tipleri ne anlatıyor? İnsanın kişilik tipini bilmesi ne işine yarar? Eğitimci / Yazar Dr. Mehmet Özdemir, Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda anlatıyor.