Twitter
Açık ve Net - 25 Eylül 2022 (Midilli ve Sisam adalarına askeri sevkiyatın amacı ne?)
26 Eylül 2022 Pazartesi Süre: 04:02:50

Dış ve iç siyasetin sıcak başlıkları, Açık ve Net'te masaya yatırıldı.

Yunanistan savaşa mı hazırlanıyor? Midilli ve Sisam adalarına askeri sevkiyatın amacı ne? Ege'de savaşı ABD'mi istiyor? ABD'nin Yunanistan'daki askeri varlığı neden artıyor? Türkiye o sevkiyata ne yanıt verecek? "Sıcak Çatışma" daveti mi? Türkiye adalara müdahale eder mi?

Enflasyon ne zaman düşecek? Yeni Ekonomi Modeli başarılı mı? Kur Korumalı Mevduat hedefine ulaştı mı? Gençlere "ÖTV Sıfırlama" vaadi neden polemik konusu oldu? Sosyal konutlara ilgi ne mesaj verdi? Yeni projeler seçim sürecinde oy dengesini nasıl etkiler? İktidarın ekonomide yaptığı hamleler sandığa nasıl yansır? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati neden Suudi Prens Selman'la görüştü?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’ya mı, partisine mi mesaj gönderdi? Millet İttifakı'nın adayı kim olacak? Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu denklem dışı mı? İYİ Parti ilk turda aday çıkarır mı? Altılı Masa’ya ilişkin kriz iddialarına liderler ne diyor?

Açık ve Net’te Kübra Par sordu; Hukukçu Prof. Dr. Selami Kuran, Habertürk Yazarı Nasuhi Güngör, Gazeteciler Faruk Aksoy, Mustafa Balbay, Deniz Zeyrek ve Mehmet Ali Güller yanıtladı.