Twitter
Açık ve Net - 8 Nisan 2021 (Öğretmenler ne zaman aşılanacak?)
09 Nisan 2021 Cuma Süre: 01:46:10

Kübra Par'la Açık ve Net’in ilk bölümünde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konuk oluyor…

Açık ve Net'te Ziya Selçuk: "Kabine toplantılarında Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında değerlendiriliyor. Önümüzdeki hafta bu tür bir değerlendirme yapılacak. Fakat bizim gönlümüz açık olmasından yana"

Açık ve Net'te Ziya Selçuk: "İlk önce köy okullarından başlamak üzere, öğretmenlerimizin yaklaşık yüzde 10'u bunların içinden Covid geçirenler hariç olmak üzere aşılandı. Bu da 1 milyon 259 bin öğretmene tekabül ediyor"

Açık ve Net'te Ziya Selçuk: "Bu meseleye gelecek vizyonu açısından bakıyoruz. Bizi farklı bir gelecek bekliyor. Önümüzdeki yıldan itibaren müfredatların içeriğinin dönüşümüne başlayacağız"

"Akademik problemimiz ilkokullarda daha fazla. Bu yüzden İYET diye İyileştirme Eğitimi programı başlattık. İlkokuldaki çocuklarımızın her birine bireysel olarak eğitim veriyoruz" Açık ve Net'te Ziya Selçuk ilkokullarda yaptıkları çalışmaları anlattı

Açık ve Net'te Ziya Selçuk: "Zorunlu hale getirmeyi düşünmedik çünkü her evin kendi koşulları var. Çalışanı ve kronik hastası var. Önemli olan evde de olsan okulda olsan hizmet almak. Ben bunu sağlamalıyım"

Kübra Par moderatörlüğünde, Habertürk Yazarı Nagehan Alçı ve Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya soruyor… Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yanıtlıyor

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
09 Nisan 2021 , Cuma
Süre: 02:04:01