Twitter
Ne Yapsak - 26 Nisan 2019 (Suzan Kardeş, "Kerem Görsev Trio ve Elif Çağlar" konseri, "Step İstanbul" sergisi)
27 Nisan 2019 Cumartesi

1. BÖLÜM

Bahar geldi, Hıdırellez yaklaşıyor. Ne Yapsak'ta Aysun Öz'ün bugün ilk bölüm konuğu Hıdırellez deyince akla ilk gelen isim; Suzan Kardeş...  Sanatçı, 5 Mayıs'ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sergilenecek olan "Suzan'ın Hıdırellez Bahçesi" programı hakkında bilgi verdi; etkinliğin detaylarını ve Hıdırellez ritüellerini anlattı.

2. BÖLÜM

30 Nisan Dünya Caz Günü yaklaşıyor. Ne Yapsak'ta Aysun Öz'ün ikinci bölüm konukları caza gönül veren sanatçı Elif Çağlar ve yıllardır caza destek veren Garanti Bankası yöneticilerinden Ersin Babaoğlu. Konuklar, Türkiye'de caz müziğin gelişimini ve kadın caz sanatçılarının konumunu değerlendirdi. 30 Nisan'da Moda Sahnesi'nde sergilenecek olan "Kerem Görsev Trio ve Elif Çağlar" konseri hakkında bilgi verdi.

3. BÖLÜM

Çağdaş İstanbul ve Tomtom Designhood işbirliğinde "Sanat herkesin hayatının bir parçası olmalıdır" fikri ile ilk kez gerçekleştirilen Step İstanbul ile sanat coşkusu Tomtom sokaklarına yayılıyor. Ne Yapsak'ta Aysun Öz'ün üçüncü bölüm konukları, Tomtom Designhood Genel Müdürü Ayşegül Temel ve Art On İstanbul Direktörü Gökşen Buğra. Konuklar, 25 galeriden 233 sanatçının işlerinin görülebileceği Step İstanbul hakkında bilgi verdi.