Twitter
Haftalık - 18 Eylül 2022 (Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze töreni nasıl yapılacak?)
18 Eylül 2022 Pazar

Türkiye ve dünyanın gündemi, siyasetten sağlığa, tarihten yaşama, kültürden magazine en çok konuşulan konuların bilinmeyenleri Oya Çebi ile Haftalık’ta…

ABD'de neler konuşuluyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diğer liderlerle verdiği kare ABD'de nasıl yorumlandı? ABD Türkiye'ye F-16 verecek mi? Kraliçe II. Elizabeth'i kimler uğurlayacak? Joe Biden dışında eski ABD başkanları da cenazede olacak mı? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar yanıtladı.

Cenaze töreni öncesi neler yaşanıyor? Cenaze töreni nasıl yapılacak? Defin için neden 12 gün beklendi? Yarın cenazede neler bekleniyor? Törene hangi isimler davet edildi? Cenaze töreni ne kadara mal oldu? Kraliçe II. Elizabeth'in takıları ne olacak? Yeni krala İngiltere'de tepki var mı? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Kültür Rehberi Sinan Ercan değerlendirdi.

Düğünde takılan takılar kime ait? Altının kime takıldığı önemli mi? Çiftler ayrıldığında takılar kime ait olur? Ev eşyaları kime ait? Boşanan çiftler evdeki eşyaları nasıl paylaşır? Hangi mal, kime ait? Evlilikte edinilen mallar boşanırken nasıl paylaşılır? Boşanmada mal paylaşımı nasıl olur? Evlilik yüzüğü kime ait? Evlilik teklifi sırasında takılan yüzük kimin olacak? Evlilik yüzüğü geri istenir mi? Evlilikte karşılıklı verilen hediye geri istenebilir mi? Boşanma davaları neden arttı? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Hukukçu Kezban Hatemi anlattı.

Gıda fiyatları artar mı, düşer mi? Kış aylarında gıda fiyatları ne olur? Sebze ve meyve fiyatları artacak mı? Ürünlerde tarla, hal ve market üçgeninde neler oluyor? Hangi ürünlerde artış bekleniyor? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan yanıtladı.