Twitter
Burası Haftasonu - 7 Şubat 2021 (Sosyal medyanın yeni fenomen Clubhouse ne kadar güvenli?)
07 Şubat 2021 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

Kovid-19 kanseri çözecek mi? Aşılar yeni bir dönem mi başlatıyor? Koronavirüs ile mücadele kanseri de yenecek mi? MRNA aşıları kanseri de yenecek mi? Koronavirüs kanser tedavisinde yeni kapılar mı açacak? MRNA aşıları başka hastalıklara da deva olacak mı? Kanserin de aşısı bulunacak mı? Kanser ve MS hastaları aşı olsun mu? MRNA aşıları MS’e de şifa olacak mı? Aşı herkese ne zaman ulaşacak? Kovid-19’dan ölümler bitecek mi? ABD Jackson Laboratuvarı’ndan İmmünoloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Unutmaz, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

Dünya Sağlık Örgütü, Çin’de ne buldu? Koronavirüsün kaynağı o laboratuvar değil mi? Mutant koronavirüs ne kadar tehlikeli? İngiltere, Güney Afrika ve Brezilya varyantı ölümcül mü? Mevcut aşılar güncellenecek mi? Atlar Covid-19’a ilaç mı olacak? Aşılamada yeterince hızlı mıyız? Koronavirüste başa mı dönüyoruz? Vaka sayısı niçin istenen rakamlara düşürülemiyor? Mutant virüs ne kadar hızlı? Türkiye’de görülen virüs yeni zirve noktası yaratır mı? Mutant virüs durdurulamaz mı? Eski tip aşı mutasyona karşı daha mı etkili? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Hasöksüz değerlendiriyor.

Sosyal medyada yeni fenomen mi? Pandemi döneminde sesli paylaşım cazip mi geldi? Clubhouse uygulaması nedir? Diğer sosyal medya uygulamalarından farkı ne? Ses kaydı yapılıyor mu? Güvenlik nasıl sağlanıyor? Clubhouse ne kadar güvenli? Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Murat Kırık, Oylum Talu ile konuşuyor.