Twitter
22 Mayıs 2018 Salı

Eski Amerikan Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, kariyer değişikliğine gitti. Dünyaca ünlü dijital dizi ve film platformu ile anlaşma imzaladı.

Eski Amerikan Başkanı Barack Obama görevi devredeli 17 ay oldu. Ancak geçen sürede o da eşi Michelle de popülaritesini kaybetmedi. Hatta bu durumu dikkat çekici bir ticaret anlaşmasına dönüştürdü. Obama çifti artık ünlü dijital film ve dizi platformu Netflix için farklı formatlarda program hazırlayacak yani yapımcı olacak.

"YETENEKLİ VE YARATICI SESLERİN HİKAYELERİNİ PAYLAŞACAĞIZ"

Obamalar belgesel ve konuklu programlar hazırlayacak. Çift bazı dizilerin de yapımcılığını üstlenecek. Barack obama, "Michelle ve ben, yetenekli, ilham veren ve yaratıcı seslerin hikayelerini bütün dünyayla paylaşmayı umuyoruz" dedi. First Lady Michelle Obama da, "Barack ve ben, her zaman, hikaye anlatımının gücüne ve bizi dünya hakkında farklı düşündürmesine inandık" diye konuştu.

ANLAŞMANIN DETAYLARI AÇIKLANMADI, "UZUN SÜRELİ" DENİLDİ

Netflix, Obama çiftinin ne kadar kazanacağını açıklamadı ancak anlaşmanın "uzun süreli" olduğunu duyurdu. Obamaların, 190 ülkedeki 125 milyon Netflix kullanıcısına ulaşacağı belirtildi.