Twitter
21 Ağustos 2018 Salı

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ve Sofiane Feghouli'nin takımdan ayrılması gündemde... Yönetim, Gomis'in satılması halinde Arsenal'den Danny Welbeck'i kadroya katacak.

Galatasaray, Gomis'in takımdan ayrılması halinde alternatifini belirledi. Teknik Direktör Fatih Terim'in Göztepe maçından sonra yaptığı açıklamada, Danny Welbeck'i kastettiği öğrenildi. Suudi Arabistan'ın Al Hilal kulübü Gomis için Galatasaray'a 11 milyon euro teklif etti. Fransız forvete önerilen yıllık ücret ise 6 milyon euro civarında. Eğer Bafetimbi Gomis takımdan ayrılmak isterse, Fransız forvete izin verilecek.

Arsenal'in forvet opsiyonunda dördüncü sıraya düşen Danny Welbeck için girişimler başlayacak. Galatasaray, Welbeck'i bir yıllığına kiralamak istiyor. Geçen sezon Arsenal ile 43 maça çıkan 27 yaşındaki forvet, 10 gol atarken, 2 de asist yaptı.

Bu arada Galatasaray bu yılın ocak ayında 16 milyon euro'ya Stoke City'ye satılan Badou N'Diaye 1 yıllığına bedelsiz olarak kiralandı. Senegalli orta saha oyuncusu hafta içinde takıma katılacak. Sarı-kırmızılılar N'Diaye'ye 3 milyon euro yıllık ücret ödeyecek.