Twitter
25 Mart 2021 Perşembe

Veyis Ateş’le Türkiye’nin Nabzı’nda AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajları ve kabine değişikliği tartışmaları ile parti kapatmadan Gezi Parkı’na gündemin sıcak başlıkları masaya yatırılıyor.

"Kongreyi çok coşkulu buldum. İyi hazırlanılmıştı. Sayın Erdoğan'ın performansı yüksekti. İstanbul Sözleşmesi'ne kısaca vurgu yaptı. Yeni anayasayı önemsedim. Listeye de değiştirmekten çok eklemeler yapılmış" Türkiye'nin Nabzı'nda Mustafa Kartoğlu, AK Parti'nin kongresini yorumladı

Türkiye'nin Nabzı'nda Faruk Acar: "Güçlü bir seçim kadrosu göremedim. 75 ismin 25'ini tanımıyorum. Fakat seçmen zaten liderin ne dediğiyle ilgileniyor. Kongreye anlam yüklememek gerek"

"Benim beklentilerimi karşılamadı. Ekonomiyle ilgili önemli mesajlar beklerdim. Daha somut şeyler söylemesini umardım. Vatandaştan yardım isteyen bir ekonomi konuşması yapıldı" Türkiye'nin Nabzı'nda Deniz Zeyrek, AK Parti'nin kongresini yorumladı

"Sayın Erdoğan'ın eğitim, terörle mücadele ve dış politikadaki yeni konsept hakkında söyledikleri dikkatimi çekti. Ayrıca metne çok müdahale edildiğini düşünüyorum"

Türkiye'nin Nabzı'nda Gürkan Hacır: "AK Parti'de 2013'ten beri Sayın Erdoğan dışında siyaset üretecek isimler göremiyoruz. Bugünkü kadrosunda da aynı durum geçerli. Hele yeni sistemden sonra herkes sadece Sayın Erdoğan'a bakıyor"

Veyis Ateş soruyor; Gazeteciler Gürkan Hacır, Mustafa Kartoğlu, Deniz Zeyrek, Araştırmacı-Siyasal İletişimci Faruk Acar ve Akademisyen Prof. Dr. İlyas Topsakal Türkiye’nin Nabzı’nda yanıtlıyor.