Twitter
07 Ocak 2022 Cuma

İmamoğlu için iddianame mi yazıldı? İBB'de teftiş süreci nasıl ilerliyor? İmamoğlu görevden alınabilir mi? Terör İltisakı Teftişi nasıl ilerliyor, neler inceleniyor? İBB'deki teftiş siyasi bir hamle mi? İmamoğlu'nun yerine kayyum atanır mı? İBB'de mali inceleme de mi yapılıyor? Kaç kişilik ekip görevlendirildi, neler inceleniyor? İBB'deki teftiş rutin bir işlem mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin muhatabı kim? Neden "Sokağa Dökülecekler" dedi? İBB'deki teftiş ne durumda? İmamoğlu görevden alınabilir mi?

Nedir Ne Değildir'de Ayhan Sefer Üstün: Sayın Erdoğan seçime doğru ötekileştirme siyasetini yeniden sahaya sürüyor. Bunlardan biri de İBB'deki teftiş olayı. Kayyum işleminin taşlarının döşendiği konusunda kaygılarım var.

Nedir Ne Değildir'de Faruk Aksoy: "Bu teftişin tarzını yanlış buluyorum. Terörle bağlantılı kişiler varsa askeri, emniyeti ortaya çıkarır. Siyasi platformda tartışılacak bir şey değildir. AK Parti'ye de artı puan yazma ihtimali yok"

Nedir Ne Değildir'de Hilmi Daşdemir: "Terörle iltisaklı kişilerin İBB'de işe alındığı biliniyor. Haklarında ciddi soruşturmalar mevcut. İstanbul açısından risk var. Görmezden gelemeyiz. Fakat şu aşamada kayyum atanacağını zannetmiyorum"

Nedir Ne Değildir'de Uğur Poyraz: "Burada devlet aklı mı işliyor yoksa siyasi bir kurnazlık mı var? Ona bakmak lazım. Açıklamalarla milletin aklıyla dalga geçiyorlar. Siyasallaştığıyla ilgili iddialarımız var. Açsınlar o zaman soruşturmayı?"

Nedir Ne Değildir’de Mehmet Akif Ersoy soruyor… Konukları; İYİ Parti Genel Sekreteri Av. Uğur Poyraz, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Ayhan Sefer Üstün, Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir ve Gazeteci Faruk Aksoy yanıtlıyor.