Twitter
07 Nisan 2021 Çarşamba

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yeni görevi sonrasi ilk kez Habertürk ekranlarına konuk oluyor; AK Parti’nin yerel yönetim çalışmalarından İstanbul seçimleri sonrası çizilen yol haritasina, emekli amirallerin bildirisinden kahve polemiğine gündemin sıcak başlıklarını değerlendiriyor.

Nedir Ne Değildir'de Osman Nuri Kabaktepe: "İlişkim 20 yıl öncesinden başlıyor. Siyasetin hep mutfağındaydım. İl Başkanlığı için bir hafta öncesinden arandım. Cumhurbaşkanımızdan teklifi aldım"

Nedir Ne Değildir'de Osman Nuri Kabaktepe: "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kaybettik. Ama İstanbul'u kaybetmedik, sosyolojisi bizden yana. Büyükşehir Belediye Başkanlığı dışındaki 24 ilçe belediyesi bizde. 2024'te o farkın kapandığını göreceksiniz"

Nedir Ne Değildir'de Osman Nuri Kabaktepe: "94 kadının siyasete katılımının en üst seviyeye çıktığı bir yıl, gençlerin siyasette en etkin olduğu seçimdir. Ülkemizi geleceğe onlarla taşıyacağız. Terimizi soğutmadan çalışıyoruz"

Nedir Ne Değildir'de Osman Nuri Kabaktepe: "Onlardan çok oy alıyoruz. Gençlerle konuşmuyorum onlarla yaşıyorum. Sosyal medyayla aram iyi. Etiler'deki gençlerle de oturmuşluğum var. Eksiklerimiz varsa gidereceğiz"

Nedir Ne Değildir'de Osman Nuri Kabaktepe: "Bir kere Kürt seçmenle AK Parti ilişkisi koptu sözü doğru değil. HDP harici en çok oyu biz alıyoruz. Bu seçimde Kürt kardeşlerimizle daha çok temas kurup, kalplerine gireceğiz"

Mehmet Akif Ersoy moderatörlüğünde Gazeteciler Hasan Öztürk ve Nagehan Alçı soruyor; AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Nedir Ne Değildir’de yanıtlıyor.