Twitter
Nedir Ne Değildir - 3 Şubat 2022 (Türkiye, Rusya-Ukrayna arasında taraf seçmek durumunda mı?
04 Şubat 2022 Cuma

Putin Ankara'yı nasıl izliyor? Türkiye neden Ukrayna krizinde arabulucu olmak istiyor? Türkiye'nin Ukrayna desteği Moskova'da nasıl karşılanıyor? Rusya-Türkiye ilişkileri gerilir mi? Türkiye savaşta ne yapmalı? Ukrayna-Rusya krizinde Türkiye nasıl pozisyon almalı? Türkiye, Rusya-Ukrayna arasında taraf seçmek durumunda mı? Batı ve Rusya arasındaki güç mücadelesi nereye varır? Karadeniz'de savaşa doğru mu? Türkiye'nin arabuluculuk rolüne Putin nasıl bakıyor? Türkiye'nin arabuluculuk çabaları sonuç verir mi? Türkiye'yi bekleyen riskler ve zorlu tercihler neler?

İsrail-BAE ile yeni bir dönem mi? İsrail ile eksi günlere dönülmesi beklenmeli mi? Türkiye'nin dış politikası nasıl? Ankara'nın "Sorunsuz Çember" politikası sonuç verir mi? Sorunsuz dış politika mümkün mü?

Nedir Ne Değildir’de Mehmet Akif Ersoy soruyor… Konukları; Dış Politika Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Habertürk Yazarı Kemal Öztürk, Habertürk Yazarı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek ve Akademisyen Yazar Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu yanıtlıyor.