Twitter
Nedir Ne Değildir - 2 Aralık 2021 (Bakan değişikliğinin ardından ekonomiyi ne bekliyor?)
03 Aralık 2021 Cuma

Maliye Bakanı Elvan niye ayrıldı? Beklenen bir gelişme miydi, sürpriz mi oldu? Lütfi Elvan görevden mi alındı, istifa mı etti? Bakan değişikliğinin ardından ekonomiyi ne bekliyor? Elvan ile ipler niye koptu? Ekonomide yeni format mı? Yeni ekonomik model halka ve piyasalara güven verdi mi? Bakanlık değişimi nasıl yankılandı? Görevden affını istemek ne demek? İstifadan farkı ne, niye eleştiriliyor? Yeni ekonomik model ucuz iş gücü mü öngörüyor?

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları nasıl tepki alıyor? Doların artışının arkasında ne var? Ekonomiye MGK bildirisine girdi? Yeni ekonomik modele karşı çıkmak güvenlik tehdidi mi? "Dış Güç" ve "Ekonomik Kurtuluş Savaşı"na halk ne diyor?

 

Maliye Bakanı Elvan niye ayrıldı? Beklenen bir gelişme miydi, sürpriz mi oldu? Nedir Ne Değildir'de Prof. Dr. Mehmet Şahin Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndaki görev değişimini yorumladı.

 

Lütfi Elvan görevden mi alındı, istifa mı etti? Bakan değişikliğinin ardından ekonomiyi ne bekliyor? politikyol.com Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ali Haydar Fırat Nedir Ne Değildir'de soruları yanıtladı.

 

Elvan ile ipler niye koptu? Ekonomide yeni format mı? Habertürk Yorumcusu Nasuhi Güngör Nedir Ne Değildir'de değerlendirdi.

 

Görevden affını istemek ne demek? İstifadan farkı ne, niye eleştiriliyor? Hukukçu Serkan Toper Nedir Ne Değildir'de yorumladı.

 

Yeni ekonomik model ucuz iş gücü mü öngörüyor? Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici Nedir Ne Değildir'de değerlendirdi.

 

Nedir Ne Değildir’de Mehmet Akif Ersoy soruyor… Konukları; Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Hukukçu Av. Serkan Toper, Politikyol.com Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ali Haydar Fırat, Habertürk Yorumcusu Nasuhi Güngör, Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici yanıtlıyor.