Twitter
07 Ağustos 2022 Pazar

ABD’nin gündeminde hangi konular var? ABD ekonomisi zor dönemeçte mi? ABD ekonomisi resesyona girer mi?  Haftasonu Sabahı’nda Duygu Kaya sordu; Habertürk Yazarı Oray Eğin değerlendirdi.

Sosyal konut fiyatları düşürecek mi? Kiralık ve satılık ev fiyatlarında düşüş beklenmeli mi? Kira bedeli ve konut fiyatı düşer mi? 81 ilde sosyal konut projesi piyasayı nasıl etkileyecek? Sosyal konutta kime, ne kadar kota? Satın alma koşulları nasıl olacak, kimler başvuracak? Kaç oda olacak, kura ile mi satılacak, peşinat ne olacak? Sosyal konutta kimler öncelikli? Sosyal konut piyasayı nasıl etkiler? İnşaat sektörü canlanır mı, fiyatlarda düşüş olur mu? Haftasonu Sabahı’nda TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan anlattı.

Sıcak havada sağlığa dikkat! Hangi saatlerde dışarı çıkmamalı, nasıl korunmalı? D vitamini için ideal saat kaç? Hangi saat aralığı güneşten alınan vitamin için ideal? Su içmek kilo almaya neden olur mu? Yemeklerden önce ya da sonra içilen suyun etkisi ne olur? Soğuk su içmek zararlı mı? İçme suyunun sıcaklığı neye göre ayarlanmalı? Sofralarda hangi içecekler olmamalı? Yemek yerken içecek tüketmek doğru bir alışkanlık mı? Haftasonu Sabahı’nda Duygu Kaya sordu; Genel Cerrah Prof. Dr. Murat Aksoy değerlendirdi.

Astrolojide Kuzey Ay Düğümü ne demek? Mars-Uranüs kavuşumu burçları nasıl etkiliyor? Günlük hayatı nasıl etkiliyor, etkileri ne zaman bitecek? Burçları nasıl etkiler, hangi doğa olaylarına yol açıyor? 2023 Dünya için nasıl bir yıl olacak? Gökyüzü haritası yeni yıl için nasıl şekilleniyor? Burçları Ağustos'ta ne bekliyor? Ağustos'ta en şanslı burç hangisi? Haftasonu Sabahı’nda Duygu Kaya sordu; Astrolog Hande Kazanova yanıtladı.