Twitter
Haftasonu Sabahı - 24 Ekim 2020 (Grip aşısı koronavirüse karşı ne sağlar?)
25 Ekim 2020 Pazar

Sivillere saldırırken Ermenistan neye ve kime güveniyor? Sivilleri hedef alan Ermenistan’ın asıl hedefi ne? Ermenistan silahı nereden buluyor? Ateşkesi bozan Ermenistan’ın asıl amacı ne? Türkiye’nin desteği Azerbaycan için ne anlam taşıyor? Diplomasi masasında niçin Türkiye yok? Rusya, Fransa ve ABD’nin Azerbaycan politikası değişti mi? Haftasonu Sabahı’nda Oya Çebi’nin konukları TADİV Başkanı Prof. Dr. Aygün Attar ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Naim Babüroğlu değerlendirdi.

Eczanelerde son durum ne? Skorlama sistemi işliyor mu? Uygulamada zorluk yaşanıyor mu? Sağlık personeli de grip aşısı olmalı mı? Grip aşısı olmayanları ne bekliyor? Tüm Eczacı İşverenler Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdem, Haftasonu Sabahı’nda anlattı.

Kusursuz fırtına nedir? Kusursuz fırtınanın tehlikesi ne? Grip ve Covid-19 birlikte görülürse sonuç ne olur? Grip aşısı koronavirüse karşı ne sağlar? Grip aşısı olan koronavirüsü daha hafif atlatabilir mi? Koronavirüste tek çözüm aşı mı? Grip, koronavirüs riskini yükseltir mi? Aşı olamayanlar gripten nasıl korunmalı? Yüksek risk grubunda kimler var? Grip ile koronavirüs nasıl ayırt edilir? Antibiyotik kullanmak riskli mi? Grip ilaçları koronavirüs belirtilerini gizler mi? Koronavirüs vakaları niçin artıyor? Haftasonu Sabahı’nda Oya Çebi, konuğu Sağlık Bilimleri Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ile konuştu.