Twitter
24 Ocak 2021 Pazar

Siyasetten sosyal hayata, Türkiye'den dünyaya, Haftasonu'nun öne çıkan tüm haberleri ve yorumları, Ceren Bektaş Atuk ile Haftalık’ta…

Sincar’a operasyon yapılır mı? Sincar operasyonu nasıl yapılacak? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, konuğu Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdullah Ağar ile konuştu.

Trump’ın Biden mektubunda ne yazıyor? Renk tercihleriyle ne mesaj verdiler? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, konukları Habertürk Yazarı Oray Eğin ve Psikanalist ve Beden Dili Uzmanı Riccon İlhan Doğan ile değerlendirdi.

Çin’den yeni aşılar ne zaman gelecek? Aşı kısıtlamayı bitirebilecek mi? Aşılama ne zaman bağışıklık sağlar? Mutasyon ölüm oranını artırdı mı? Türkiye’de “ölümcül mutasyon” var mı? Türkiye aşılamada ne durumda? Restoranlar ne zaman açılabilecek? Restoranlar açılırsa risk artar mı? Restoran işletmecileri ne istiyor? Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, TTB Kovid-19 İzleme Grubu Üyesi Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz ve TURYİD Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer, Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk’a anlattı.