Twitter
21 Şubat 2021 Pazar

Siyasetten sosyal hayata, Türkiye'den dünyaya, Haftasonu'nun öne çıkan tüm haberleri ve yorumları, Ceren Bektaş Atuk ile Haftalık’ta…

Devir kripto para devri mi? Bitcoin’deki yükseliş sürer mi, 2021’de ne bekleniyor? Bitcoin nasıl kazandırır? Bitcoin’e yatırım güvenli mi? Kripto paranın kullanımı daha yaygın hale gelecek mi? Bitcoin’de yükseliş-düşüş neye bağlı? Şifre unutulursa para ne olur, ne yapılmalı? Ciner Medya Grubu Londra Temsilcisi Cüneyt Başaran, Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk’a anlattı.

Mars’ta medeniyetin ilk adımı mı? NASA’nın aracı Perseverance yaşam izini nasıl arayacak? Mars’ın sırrı Salfda Gölü’nde mi? Mars’ın sesini duyabilecek miyiz? İnsan Mars ortamında yaşayabilir mi? İnsan taşıyan bir araç Mars’a ne zaman gönderilir? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, konukları İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurgül Çelik Balcı ve Roket Bilimci / Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arif Karabeyoğlu ile konuştu.

Kısıtlama önce hangi illerde kalkar? Kısıtlama olmayan ile kaçış olur mu? İlk önce hangi kısıtlama kalkacak? Normalleşme için Mart erken mi? Normalleşmede hangi iller avantajlı? Restoranlar HES kodu ile açılır mı? Kovid-19 aşısı mutasyona etkili mi? Hangi aşı mutasyonda daha çok etkili? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, konukları Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İftihar Köksal ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Hasan Güçlü ile değerlendirdi.