Twitter
Haftalık – 28 Şubat 2021 (Parfüm alırken nelere dikkat edilmeli, püf noktası var mı?)
01 Mart 2021 Pazartesi

Türkiye’den İran’a tepki… İran’ın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı. Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, Habertürk TV Dış Politika Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin ile konuştu.

Sahte parfüm nasıl anlaşılır? Ambalajı sahte parfümü ele verir mi? Parfümün sahte olduğunu anlamanın yolları neler? Sahte parfüm kalıcı olur mu? Parfüm alırken nelere dikkat edilmeli, püf noktası var mı? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Oğuz Özyaral ile konuştu.

İklim değişikliğinin yakın gelecekte Türkiye’ye etkisi ne? İstanbul Boğazı donacak mı? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, Habertürk TV Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel ve İzmir DEÜ/Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstititüsü’nden Prof. Dr. Doğan Yaşar ile konuştu.

Restoran ve kafeler için nasıl bir formül uygulanacak? Vaka sayısı neden 9 binin üzerinde? Restoran ve kafeler açılacak mı? Kabine’den ne karar çıkacak? Biontech aşısı kimlere yapılacak? Kime hangi aşının yapılacağına nasıl karar verilecek? Alınan tüm önlemlere rağmen vaka sayıları neden düşmüyor? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Mehmet Ceyhan ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İftihar Köksal ile konuştu.