Twitter
18 Ocak 2021 Pazartesi

Barajlarda su miktarı yükseldi mi? Yeni haftada kar yağışı var mı? Ceren Bektaş Atuk, Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel ile konuştu.

ABD’de savaş gibi “Yemin” hazırlığı. Washington’da bir şüpheli gözaltında. ABD ile diyalog mu restleşme mi? Biden döneminde Türkiye-ABD ilişkilerini neler bekliyor? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, Habertürk Yazarı Orağ Eğin, Habertürk TV Dış Politika Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin ve Dış Politika Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile konuştu.

Türkiye’de kuraklığın boyutları ne? İklim değişikliğinin payı var mı? Türkiye’de su kıtlığı yaşanacak mı? Türkiye’deki kuraklık gelecekte hayatı nasıl etkiler? Sünger şehirler kuraklığa çözüm mü? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, İTÜ Meteoroloji ve Afet Yönetim Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ile konuştu.

Toplumun yüzde 60’ı ne kadar zamanda aşılanabilir? Aşı bulaştırıcılığı etkiliyor mu? Aşı olanlar hastalık bulaştırmaya devam eder mi? Aşı performansımız nasıl, diğer ülkelerde durum nasıl? Salgın kontrol altına alındı mı? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, ABD Jackson Laboratuvarı İmmünoloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Unutmaz ile konuştu.