Twitter
14 Ekim 2021 Perşembe

Partisinin siyasi çizgisi ne olacak? Parti için nasıl finansman buldu? Suriyelileri geri gönderme planı ne? Türkiye sınırlarını nasıl korumalı? Parlamenter sisteme dönülmeli mi? Suriyelilerin gönderilmesi mümkün mü? Ekonomi için çözüm önerisi ne?

 

Habertürk Gündem'de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: "Zafer Partisi bir Türk Dünyası partisidir. İcazeti Brüksel'den değil, Atatürk'ten aldık"

 

"Kendimle ilgili bir istihbarat bilgisi bana geldi. Hangi örgütün suikast planladığını biliyorum. Bunu 3 gün önce gayri resmi olarak öğrendim. Şu ana kadar benden gizlenmiş" Habertürk Gündem'de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ kendisine karşı suikast planlandığını açıkladı

 

Habertürk Gündem'de Şaban Sevinç sordu; Prof. Dr. Ümit Özdağ yanıtladı: "Esad yönetimiyle görüşülmeli. Güvenliklerini sağlayarak göndereceğiz. Hepsini bir yıl içinde gerçekleştireceğiz. Yasaya uygun olmadan verilen vatandaşlığı iptal edeceğiz"

 

Habertürk Gündem’de, Muharrem Sarıkaya, Nagehan Alçı ve Şaban Sevinç soruyor… Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ yanıtlıyor.