Twitter
17 Şubat 2021 Çarşamba

Kübra Par’la Açık ve Net’te siyasetin zirvesinden gelen AYM mesajları, Gara sonrası Irak’taki hareketlilik ve operasyonun iç siyasete yansImaları masaya yatırılıyor.

Açık ve Net'te Prof. Dr. Yaşar Hacisalihoğlu: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bugünkü konuşmasının HDP'ye yönelik olduğunu düşünüyorum. Sayın Soylu'nun 'Bu işi anneler çözecek' demesi de çok değerliydi"

Açık ve Net'te Prof. Dr. Ümit Kocasakal: HDP konuşulmalı. Barış, demokrasi demekle olmuyor. HDP, Kürt vatandaşlarımızın temsilcisi, velisi değil. Şimdiye kadar onları emperyalizme yem etmekten ve peşkeş çekmekten başka bir şey düşünmediler"

Açık ve Net'te Gazeteci Cem Küçük: "PKK kalleş bir terör örgütü. Teröre bulaşmış HDP milletvekilleri Meclis'te olmamalı. AK Parti harekete geçerek Pervin Buldan, Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun dokunulmazlıklarını kaldırmalı"

"Bakanların muhalefet liderlerini bilgilendirmesini çok kıymetli buluyorum. Toplumda birliktelik ruhu böyle oluşur. Fakat Sayın Kılıçdaroğlu'nun hiç bilgilendirilmemiş gibi eleştiriler yapması da bu ruhu bozar" Açık ve Net'te Gazeteci Kemal Öztürk, Bakanların ziyaretini yorumladı

Kübra Par soruyor; CHP Aydın Milletvekili-PM Üyesi Bülent Tezcan, Akademisyenler Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Prof. Dr. Ümit Kocasakal, Gazeteciler Cem Küçük ve Kemal Öztürk Açık ve Net’te yanıtlıyor.