Twitter
28 Mayıs 2022 Cumartesi

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? Suriye’ye operasyon ne kadar yakın? Okul katliamında ihmal mi var? Okul baskınları neden önlenemiyor? ABD, Türkiye’nin operasyonundan neden rahatsız? Türkiye’nin güvenlik endişeleri giderilecek mi? Türkiye’nin vetosu NATO’da nasıl bir etki yarattı? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya Grubu ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

Suriye'de yeni operasyon olur mu? Olası operasyon nereden başlar? ABD operasyondan neden endişeli?  Türkiye, Suriye'ye nasıl bir operasyon sinyali verdi? Türkiye'nin dış politika stratejisinde değişim mi var? Türkiye ile İsrail ilişkileri bölgede dengeleri nasıl değiştirir? Yunanistan ile ipler koptu mu? Erdoğan'ın, Miçotakis açıklaması ne anlama geliyor? İsveç ve Finlandiya NATO'ya alınır mı? Türkiye'nin endişeleri giderilir mi? Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mithat Baydur, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

İkinci el araçlarda son durum ne? Kira fiyatlarına nasıl “dur” denecek? Konut piyasası nasıl dengelenir? Satış ve kira bedellerindeki artış kontrol edilebilir mi? Sıfır araçta tedarik sorunu var mı, fiyatlar artar mı? Araç fiyatları neden artıyor? Sıfır araç üretiminde sorun var mı, piyasayı nasıl etkiler? Konut fiyatına Hollanda modeli mi? Piyasada araç tedarik sorunu var mı? Sıfır araç için en düşük fiyat ne? Yeni araç almak isteyen en az ne kadar harcamalı? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman ve Otomobil Editörü Halil Okşit yanıtlıyor.

Grafoloji nasıl bir yöntem? El yazımızda kişiliğimize dair hangi bilgiler gizli? Yazı analizi nasıl yapılıyor? El yazısından karakter analizi nasıl yapılıyor? Hastalıkların el yazısına etkisi ne? El yazımızdan hastalığımıza dair ipuçları yakalanır mı? El yazısı neleri saklıyor? Suçlu kişi el yazısından bulunur mu? Suçun aydınlatılmasında grafoloji kullanılıyor mu? İmzamız karakterimizin yansıması mı? Burası Haftasonu’nda Oylum Talu soruyor; Akademisyen ve Grafoloji Uzmanı Dr. Erkan Ataman anlatıyor.