Twitter
26 Aralık 2021 Pazar

Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

ABD’de neler konuşuluyor? Joe Biden yeniden aday olacak mı? Burası Haftasonu’nda Habertürk Yazarı Oray Eğin, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Astroloji 2022 için ne söylüyor? 2022 nasıl bir yıl olacak? Astrolojik olarak yeni yılda bizleri ne bekliyor? 2022’de burçları neler bekliyor? 2022’de hangi burcu, ne bekliyor? Yeni yılda salgın hayatımızdan çıkacak mı? 2022’de en çok ne konuşulacak? Yeni yılda Türkiye’yi ne bekliyor? Astrolog Dinçer Güner, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

Beynimiz nasıl çalışıyor? Beynimizi nasıl doğru kullanabiliriz? Olumsuz anlarda güzel düşünmek beyni nasıl etkiler? Beynin kontrolü elimizde mi? Kararı beyin mi alır, kalp mi? Duygu mu, mantık mı? Önemli kararlar alırken beynimiz nasıl çalışıyor? Kararsızların beyni nasıl çalışıyor? En doğru karar ne zaman alınır? Ani kararlar beyni nasıl etkiliyor? Öfke beyni nasıl etkiliyor? Beynin biyolojik saati var mı? En doğru karar için en uygun an ne zaman? Beyin Sağlığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Derya Uludüz, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Dünyanın en gelişmiş teleskobu evrenin sırrını mı çözecek? James Webb’in görevi ne olacak? Uzay yarışı nereye gidiyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız değerlendiriyor.