Twitter
Bayram Sabahı - 9 Temmuz 2022 (İngiltere’nin yeni başbakanı kim olacak?)
09 Temmuz 2022 Cumartesi

Habertürk’te bayram sabahlarını birlikte karşılıyoruz. Oylum Talu’nun sunumuyla Bayram Sabahı’nda birbirinden değerli isimler ve alanında uzman konuklarla keyifli bir bayram sohbeti için sizleri de bekliyoruz.

Güvenli seyahat için ne yapılmalı? Sürücüler nelere dikkat etmeli?  Yol ve Sürüş Güvenliği Uzmanı Mert İntepe, Oylum Talu’ya anlatıyor.

Boris Johnson’ı istifaya götüren neden ne? İngiltere’nin başbakanı kim olacak? Johnson’ı istifaya götüren süreç nasıl değerlendirilmeli? Johnson’ın yerine kim gelecek? Başbakanlık yarışında kimlerin ismi öne çıkıyor? Şinzo Abe suikastı ne anlama geliyor? Şinzo Abe neden hedef oldu? ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Bayram Sabahı’nda değerlendiriyor.

Kurban keserken neye dikkat edilmeli? Kurban eti dinlendirilmeli mi? Et ne zaman ve nasıl tüketilmeli? Kurban etinde nelere dikkat edilmeli? Sağlıklı kavurma nasıl yapılır? Kavurma nasıl pişirilmeli, hangi baharatlar kullanılmalı? Kurban eti nasıl saklanmalı? Nasıl paketlenmeli, nerede, hangi koşullarda tutulmalı? Kolesterolü düşürmek için ne yapmalı? Karaciğerimizi nasıl koruyacağız? Beslenirken nelere dikkat etmeliyiz? Ne yemeliyiz, ne yememeliyiz? Kimya Mühendisi Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, Oylum Talu ile Bayram Sabahı’nda anlatıyor.

Ünlüler bayramı nerede geçiriyor? Magazin dünyasının renkli isimleri bayramda nerede? Bayramda hangi ünlüler çalışıyor? Kim nerede sahne alacak, kim tatilin tadını çıkaracak? Tatil bölgelerinde fiyatlar nasıl? Bodrum, Çeşme, Alaçatı’da fiyat cep yakıyor mu? Bayram Sabahı’nda Oylum Talu soruyor; Habertürk Yazarı Esin Övet yanıtlıyor