Twitter
Açık ve Net - 14 Kasım 2021 (Ekonomide neler yaşanıyor, muhalefet abartıyor mu?)
15 Kasım 2021 Pazartesi

Dolarda rekor siyasete nasıl yansır? Ekonomide neler yaşanıyor, muhalefet abartıyor mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiyi toparlar mı? Büyüme fiyatlara neden yansımıyor? Büyüme mi, düşük kur mu?

Dev projelere ihtiyaç var mı, yok mu?

CHP kiminle helalleşecek?

Açık ve Net'te Bülent Kaya: "Ekonomik verilerin iyi olduğunu söylemek vatandaşla alay etmek anlamına gelir. Karamollaoğlu-Erdoğan görüşmesinde bizi üzen şey; işin başında olan kişinin sorunlardan habersiz olması"

Açık ve Net'te Faruk Aksoy: "Cumhurbaşkanı'nın iyi niyetini sorgulamıyorum ama açıklanan rakamlar o kadar iyi değil. Umuyorum ve diliyorum ki toparlar. Vatandaşın ciddi ekonomik sıkıntısı var ama aç değil"

Açık ve Net'te Şaban Sevinç: "Madem ekonomi çok iyi ve muhalefet abartıyor; 3600 ek göstergeyi halletsinler, EYT'nin taleplerini karşılaşsınlar, asgari ücreti çok iyi bir şekilde iyileştirsinler"

Açık ve Net'te Nasuhi Güngör yanıtladı: "Toparlanması zaman alır. Bu hem AK Parti hem de iktidara gelecek yeni parti için geçerli. İstihdam ve üretimi merkeze alan bir modelle uzun bir zamana yayılan sabırlı bir süreçle bu işi hallederiz"

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Türkiye'ye geliyor... Ortadoğu siyasetinde eksen değişikliği mi oluyor? Türkiye-BAE ilişkilerinde yeni bir dönemi mi başlıyor? Açık ve Net'te Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek Son Durum'u anlattı.

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… konukları; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, Gazeteci-Yazar Faruk Aksoy, Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Habertürk Yorumcusu Nasuhi Güngör ve Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek yanıtlıyor.