Twitter
Açık ve Net - 4 Mart 2021 (Seçmen 2023'te ekonomiye mi, ideolojiye mi bakar?)
05 Mart 2021 Cuma

Kübra Par’la Açık ve Net’te CHP Lideri’nin “fezlekeler Millet İttifaki’nı karıştırma hamlesi” açıklaması, hükümetin Eylem Planı’na muhalefetten gelen tepkiler, Erdoğan-Macron görüşmesi ve Dışişleri’nden Mısır ile ilişkilerde yeni dönem sinyali masaya yatırılıyor.

Açık ve Net'te Kamuoyu Araştırmacısı Hilmi Daşdemir: "Tüm Türkiye'de yaptığımız bir araştırmada Özdağ potansiyel olarak yüzde 6.6 oy oranına sahip. İYİ Parti içinde Özdağ'a oy vermeyeceklerin oranı ise yüzde 58"

Açık ve Net'te Yazar Elfin Tataroğlu: "Kurulacak partilerin kendilerine ideolojik olarak siyasi bir alan açması lazım. Millet ve Cumhur İttifakı'nda olmayan bir şey vaat etmeleri gerekiyor. Ancak böyle seçmenden oy alabilirler"

Açık ve Net'te Nagehan Alçı: Bir parti kurma enflasyonu yaşanıyor. Parçalı bir siyasi tabloyla karşı karşıyayız. Seçmeni çok fazla hesaplayamazsınız. Özdağ parti kurarsa başka partilerden kayma olur mu? Bunu şu an öngöremeyiz"

"Bu lafına katılmıyorum. İki partinin de farklı görüşleri var ancak ilişkiler çok sağlıklı yürüyor. Türkiye'nin geleceği açısından düzeyli bir biçimde ilerliyor" Açık ve Net'te Bülent Tezcan, Özdağ'ın "İYİ Parti CHP'nin uydusu oldu" lafını yorumladı

Kübra Par soruyor; CHP Aydın Milletvekili - PM Üyesi Bülent Tezcan, Yazar Elfin Tataroğlu, Kamuoyu Araştırmacısı Hilmi Daşdemir ve Gazeteci Nagehan Alçı Açık ve Net’te yanıtlıyor.