Twitter
Açık ve Net - 28 Kasım 2021 (Abdullah Gül Millet İttifakı için "Kazanabilecek Aday" mı?)
29 Kasım 2021 Pazartesi

Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı adayı olur mu? Abdullah Gül'den adaylık turları mı? Abdullah Gül'ün muhalefetin adayı olma şansı var mı? Gül, Millet İttifakı adayı olur mu? Akşener'in adayı İmamoğlu mu? Davutoğlu ile ne görüştü, Karamollaoğlu ile ne görüşecek? Abdullah Gül "Kazanabilecek Aday" mı? Gül'ün adaylığını kimler destekler? Abdullah Gül, DEVA'ya mı yakın? CHP mitingleri seçim getirir mi? Kılıçdaroğlu'nun erken seçim söylemi karşılık bulur mu?

 

Düşük faiz politikası sürmeli mi? AK Parti'nin ekonomi politikası için Kılıçdaroğlu ne dedi? Ekonomik model ne zaman sonuç verir?

Açık ve Net'te Bülent Kaya: "Sayın Gül bizim masaya getireceğimiz ve dayatacağımız bir isim değil. Seçim sathı mailine gelindiğinde diğer isimlerle görüşülür. Önemli olan kazanacak aday bulmak"

Açık ve Net'te Deniz Zeyrek yanıtladı: "Bence aday olma ihtimali sıfır. Sayın Gül'ün kendisinin de adaylık istemediğini düşünüyorum. Ayrıca muhalefette özellikle sol tabanda kendisine tepki de var”

Açık ve Net'te Faruk Aksoy: "Millet İttifakı içindeki sağ blok Türkiye'yi sola bırakmak istemiyor. Gelecek, DEVA ve Saadet partileri içinde Sayın Gül'ün saygın bir yeri var ama aday gösterileceğini sanmıyorum"

Açık ve Net'te Nasuhi Güngör: "Sayın Akşener, Sayın Kılıçdaroğlu'nun aday olmamasını önceliyor. Muhafazakar kesimden oy alma kabiliyeti açısından Sayın Yavaş'ı ve Sayın İmamoğlu'nu daha çok tercih edeceği mesajını veriyor"

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… Konukları; Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya ve Gazeteci Faruk Aksoy yanıtlıyor.