Twitter
Açık ve Net - 21 Ağustos 2022 (Normalleşme Türkiye'ye ve Suriye'ye neler kazandırır?)
22 Ağustos 2022 Pazartesi

6'lı masa toplantısından adaylıkla ilgili ne açıklama çıktı? Muhalefetin "Ortak Aday" mesajı nasıl yorumlanmalı? AK Parti'nin oyları artıyor mu? CHP AK Parti'yi geçebilir mi? İYİ Parti'den Mansur Yavaş mesajı mı? Kılıçdaroğlu kendinden başka bir ismi kabul eder mi? 6 partinin ortak açıklamasından hangi mesaj çıktı? 6'lı masada neler konuşuldu?
Faiz indirimi şaşırttı mı? Yeni Ekonomi Modeli başarılı oldu mu? Enflasyon ne zaman düşecek? Kur Korumalı Mevduata ilgi nasıl?
Esad ile buluşma 15 Eylül'de mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan Esad ile görüşür mü? Erdoğan Esad'la buluşur mu? Türkiye'nin Suriye politikası değişiyor mu? 3,5 milyon Suriyeli döner mi? Normalleşme Türkiye'ye ve Suriye'ye neler kazandırır? Esad ile görüşme Özbekistan'da mı?


Kübra Par soruyor... Konukları: Gazeteci Gürkan Zengin, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Büyük Birlik Partisi Gen. Başkan Yard. Ahmet Yelis, politikyol.com Gen. Yay. Yön. Dr. Ali Haydar Fırat, Habertürk Yazarı Nihal Bengisu Karaca ve Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir yanıtlıyor.