Twitter
21 Aralık 2021 Salı

Dolar kurundaki düşüş kalıcı mı? Erdoğan'ın açıklamasından sonra dolar nasıl düştü? TL'nin tekrar değer kazanması sürpriz miydi? Yeni ürün hazineye bir yük yaratır mı? Lira'da yeni sistem nasıl işleyecek? Dolarda yükseliş dönemi bitti mi? Dolardaki düşüş etikete yansır mı? Enflasyonda düşüş ne zaman başlar, fahiş fiyatlar düşer mi?

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından sonra dolar nasıl düştü? Yeni sistem hazineye bir yük yaratır mı? Açık ve Net'te Ciner Medya Grubu Londra Temsilcisi Cüneyt Başaran değerlendirdi.

 

Açık ve Net'te Ekrem Alfatlı: "Sürpriz değildi. İnsanlarımız kafalarındaki soru işaretlerinin ortadan kalkmasıyla kendilerini güvende hissedecek ve yatırımlarını ona göre yapacak. İnşallah bu mekanizma güven tesis edecektir"

 

"Dolar tam seviyesine gelsin çok mutlu olurum. Ekonomiye dair bu müdahale kimsenin aklına gelmezdi" Açık ve Net'te Faruk Aksoy Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını değerlendirdi

 

"Sayın Çakar çok net cevaplar verdi. 1 miyar doların satılmasıyla dolar 18'den 13,50'ye düştü. Sayın Erdoğan'ın konuşması güçlü ve kararlıydı. Ben 'Sıcak Pazartesi Gecesi' diyorum" Açık ve Net'te Şaban Sevinç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını değerlendirdi

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… Konukları; Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Gazeteci Faruk Aksoy, Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Ciner Medya Grubu Londra Temsilcisi Cüneyt Başaran ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya yanıtlıyor.