Twitter
Açık ve Net - 16 Ekim 2022 (Dezenformasyon yasasına yönelik eleştirinin nedeni ne?)
17 Ekim 2022 Pazartesi

Bartın'daki facianın sorumlusu kim? Sayıştay raporu ne diyor, TTK neden "Dezenformasyon" dedi? Maden kazasında ihmal var mı? Maden faciasında kimler sorumlu? Gelişmiş ülkelerde maden faciaları oluyor mu, ne durumda? Dezenformasyon kazayla başladı mı? Dezenformasyon mu sansür mü? İktidar neyi savunuyor, muhalefet neden "Sansür" diyor?

Sosyal medya yasası ABD ile aynı mı? Eleştirilen 29. madde de ne var? Dezenformasyon teklifine yönelik eleştirinin nedeni ne? Dezenformasyon yasasında itiraz neye? Düzenleme ihtiyaç mı "Sansür" mü? CHP Lideri neden ABD'ye gitti? Kılıçdaroğlu ABD ziyaretinde neler yaptı? Ziyaret başarılı mıydı? Rusya'nın teklifi nasıl oluştu, arka planında ne var? Putin niye gaz merkezi teklif etti? Rusya Devlet Başkanı'nın adımı ne anlama geliyor?

Açık ve Net'te Kübra Par sordu; Gazeteci Faruk Aksoy, Hukukçu – Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Kocasakal, Habertürk Yazarı Kemal Öztürk, Yazar Şükrü Küçükşahin, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turgay Yerlikaya yanıtladı.