Twitter
Açık ve Net - 15 Kasım 2021 (Kılıçdaroğlu, toplumun hangi kesimleriyle görüşecek?)
16 Kasım 2021 Salı

Kılıçdaroğlu kimlerle helalleşecek? Kılıçdaroğlu'nun "Helalleşme" açıklaması CHP'yi Anadolu seçmeniyle yakınlaştırma stratejisi mi? CHP kiminle, neden helalleşecek? Kılıçdaroğlu, toplumun hangi kesimleriyle görüşecek?

Doların yükselişi engellenemez mi? Merkez Bankası'nın faiz kararı enflasyonu nasıl etkiler? Asgari ücret 4 bin lira mı olacak? CHP Lideri, TOBB Başkanı ile hangi konuları konuştu?

 

Açık ve Net'te Dr. Ali Haydar Fırat: "Herhangi bir kimliği belirtmiyor. İçinde Aleviler, Kürtler, gayri Müslimler, baş örtüsüyle üniversiteye giremeyenler de vardır. Hakkı yenilmişlerin hepsini kucaklayan bir söylemdir"

 

Açık ve Net'te Cem Küçük: "Sayın Kılıçdaroğlu aday olmayı düşündüğü için Anadolu'ya gidiyor. Rakip Sayın Erdoğan olduğu için istediği kadar 'helallik' istesin şansı yok"

 

Açık ve Net'te Prof. Dr. Ersan Şen: "Helalleşme polemiğini anlamsız ve gereksiz buldum. Kiminle neyi helalleşeceksiniz? Zaten bahsettiğiniz parti Cumhuriyet'in partisi. Türklüğü kullanmaktan imtina edenlerle helalleşmeyiz"

 

Kılıçdaroğlu kimlerle helalleşecek? Açık ve Net'te Gürkan Zengin: "Neyi kast ettiğini bilmiyoruz. Grup toplantısında ne söyleyeceğini göreceğiz. Fakat Anadolu çocuğu olmasına rağmen milletin ne gönlüne ne de seçim sandıklarına ismini yazdıramadığı gerçek"

 

Açık ve Net'te Onur Erim: "Sayın Kılıçdaroğlu'na kim bu aklı veriyor bilmiyorum ama neresinden baksanız çok sıkıcı geliyor. 'Liderim' diyen kişi böyle davranmamalı. Genel Başkanlığı'nın sallantıya gitmesini istemiyor"

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, Gazeteci Gürkan Zengin, Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim ve Politikyol Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ali Haydar Fırat yanıtlıyor.