Twitter
Açık ve Net - 13 Eylül 2021 ("İktidar ve muhalefet seçim stratejilerini nasıl kuruyor?")
14 Eylül 2021 Salı

AK Parti muhalefetin seçim stratejisini mi değerlendirdi? AK Parti politika mı değiştiriyor? Göçmen sorunu ve ekonomide politika değişimi var mı? Siyasette dengeler nasıl değişiyor?

CHP ve İYİ Parti 2023 seçimlerinde aynı ittifakta mı olur? Muhalefet tek ittifakta birleşir mi? 2023'ten sonra siyasette ne değişir? Muhalefete hangi aday kazandırır?

Açık ve Net'te Mustafa Balbay: "Bu iktidarın bitişinin ilanıdır. Kendilerinin Türkiye'ye verebilecekleri bir şey kalmamasının ve anlatacak yeni hikaye bulamamalarının sonucudur"

Açık ve Net'te Ali Ercoşkun: "AK Parti'de yeni göreve gelen kadrolar rakipleriyle ilgili durum tespiti yaparlar. Sadece muhalefeti incelemek değil, geleceğe dair stratejileri de belirlerler"

Açık ve Net'te Dr. Ruşen Gültekin: "AK Parti'nin artık ülkeyi okuyamadığını düşünüyorum. Dış politika, göçmenler ve ekonomi konusunda çözüm üretmek gibi bir gayretleri yok. Şu an sadece top çeviriyorlar"

Açık ve Net'te Nihal Bengisu Karaca: "Muhalefet analiz ediliyor. Bir araya gelenler sanki kendi durumlarının konforunu, hala ellerinde son da olsa koz oluşunu değerlendirerek ve birbirlerini tebrik ederek ayrılmışlar gibi gözüküyor"

Açık ve Net'te Prof. Dr. Selami Kuran: "Türkiye 2023'te siyasi tarihinin en önemli seçimlerine gidecek. AK Parti'nin muhalefeti analiz etmesi doğaldır, siyasetin gereğidir. Muhalefet de iktidarı inceler"

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… konukları; AK Parti 26. Dönem Milletvekili Ali Ercoşkun, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mustafa Balbay, Habertürk Yazarı Nihal Bengisu Karaca, Hukuçu Dr. Ruşen Gültekin ve Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Kuran yanıtlıyor.