Twitter
13 Aralık 2021 Pazartesi

Tefecilere neden savaş açtı? Tefecilerin yöntemleri neler? Tefeciler ne ile tehdit ediyor? Tefecilere karşı ne yapılmalı? Ekonomi mesajları neden tartışılıyor? Ekonomik Kurtuluş Savaşı ne demek? Ekonomi dış mihrakların oyunu mu? İBB ile "Ekmek Fiyatı" polemiğine ne diyor? Deniz Baykal ile hala görüşüyor mu? Kendisini nasıl tanımlıyor? Bölgeden oy almak zorlaşıyor mu? HDP kapatılmalı mı? Ekonomide yaşananlar bölgesinde nasıl hissediliyor?

 

Açık ve Net'te Savcı Sayan: "Tefeciler halkımızın yıllardır kanını emiyor. Bunu yaparken vergi de kaçırıyorlar. FETÖ'nün, PKK'nın parasını çalıştırıyorlar. Aslında devlet görevini yapıyor. Kurtulmanın tek yolu mağdurun görevini yapıp korkmamasıdır"

 

Açık ve Net'te Savcı Sayan: "Bu belki 50-100 yıllık bir sorun. Bugün de belki en azını yaşıyoruz. Parasını malını gasp etmek için 20-30 yıl önce insanları dağa kaldırıyorlardı. Nedenine gelince; bazılarının işi bozuluyor, çeki de olabiliyor"

 

Açık ve Net'te Savcı Sayan: "Türkiye 'Ekonomik Kurtuluş Savaşı' veriyor. ABD ve Avrupa ülkeleri, ülkemizi Suriye'ye çevirmek için özel bir formül uyguluyor. Fakat buna direneceğiz. Devletimizin, halkımızın yanında olacağız"

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yanıtlıyor.