Twitter
Açık ve Net - 11 Ekim 2021 (Muhalefet "Siyasi Cinayet" iddiasında haklı mı?)
12 Ekim 2021 Salı

"Siyasi Cinayetler" iddiası abartılı bir söylem mi? Kılıçdaroğlu "Siyasi Cinayetler" kaygısında haklı mı? Muhalefet "Siyasi Cinayet" iddiasında haklı mı?

 

Partisiz Cumhurbaşkanı pozu mu? CHP Lideri neden parti logosu olmayan fotoğraf paylaştı? Muhalefet adayına "Zaaf" önlemi mi?

 

"Siyasi bir endişedir diye düşünüyorum. Diğer taraftan hükümetin kontrolündeki yargı sistemi muhalefete yönelik saldırılara gerekli hassasiyeti göstermiyor. Böyle bir algı da var" Açık ve Net'te Şaban Sevinç, Kılıçdaroğlu'nun "Siyasi Cinayetler" iddiasını yorumladı

 

Açık ve Net'te Gazeteci Cem Küçük: "Bu kaygısında haklı değil. Böyle eleştirileri hep FETÖ'cülerden duyuyorum. Eğer elinizde böyle bir iddia varsa savcılara gitmeniz veya ispat etmeniz gerekir"

 

Açık ve Net'te Sanem Oktar: "Sürece iyi bakmak lazım. Son dönemde Selçuk Özdağ örneğini yaşadık, saldırıya uğradı. Sayın Erdoğan 'Dur daha başınıza neler gelecek?' diyorsa, bu kaygı vericidir"

 

"Sayın Kılıçdaroğlu'nun söyledikleri siyasi sorumsuzluktur. Bu kendinize, millete, seçmene güvensizliktir. Bu bir bühtandır, ağır bir suçlamadır. Delilini ortaya koyması gerekir" Açık ve Net'te Gürkan Zengin, muhalefetin "Siyasi Cinayet" iddiasını değerlendirdi

 

"İddia sahibi iddiasını ispatlamakla sorumludur. Diğer taraftan hassas ve kritik davaların da daha hızlı bir şekilde sonuçlandırılması yargı açısından önemlidir" Açık ve Net'te Nasuhi Güngör, muhalefetin "Siyasi Cinayet" iddiasını değerlendirdi

 

Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… konukları; Gazeteci Gürkan Zengin, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, DEVA Partisi İletişim Başkanı Sanem Oktar, Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve Habertürk Yorumcusu Nasuhi Güngör yanıtladı.