Twitter

Doç. Dr. Görkem İldaş

Yolun Başındayken Haftaiçi her gün 16:15'te
Yolun Başındayken - 12 Ağustos 2020 (Kovid-19 salgınında krizi fırsata çeviren sektörler neler?)
13 Ağustos 2020 Perşembe Süre: 49:01

Eğitim gündeminin merak edilenleri yanıt buluyor; Dr. Görkem İldaş'ın hazırlayıp sunduğu Yolun Başındayken, ailelere ve öğrencilere rehberlik ediyor.

Üniversite heyecanı sürüyor! Tercih başvuruları iki gün sonra sona erecek.

Kovid-19 salgınında krizi fırsata çeviren sektörler neler? Ticari bilimler fakültesinde öğrencileri hangi bölümlerde nasıl bir eğitim bekliyor? Lojistik ve e-ticaret dijitalleşmeden nasıl etkilenecek? Sektör ile bütünleşen eğitimin farkı ne olmalı? Eğitimde inovasyon ve girişimciliğin rolü ne olmalı? Birbiri ile ilişkili bölümlerin öğrenci için avantajı avantajı ne? Turizm sektöründe salgın sonrası için beklentiler nasıl? Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat Kamaşak anlatıyor.

Gençler gelecekten ne bekliyor? Gençlerin iş hayatındaki kariyer profilleri nasıl? Z kuşağı ve iş hayatına yönelik kariyer beklentileri ne? Tercih döneminin sonuna doğru üniversitelerde durum ne? Koronavirüs salgını tercih günlerini nasıl etkiledi? İşletme ve yönetim bilimleri fakültesinde öğrencileri hangi bölümlerde nasıl bir eğitim bekliyor? Öğrencileri iş hayatına hazırlayan eğitim nasıl olmalı? Adayların işletme tercihlerini etkileyen faktörler neler? Maltepe Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şafak Gündüz anlatıyor.

Bandırma'da hangi bölümlerde nasıl bir eğitim veriliyor? Bölge-üniversite etkileşimi nasıl fark yarattı? Üniversite, öğrencilerine nasıl fırsatlar sunmalı? Dijitalleşme döneminde kütüphanenin önemi ne? Adaylar üniversite seçimlerini nasıl yapmalı? Kovid-19 salgını meslek seçimini nasıl etkileyecek? Yabancı dilin eğitimdeki rolü ne olmalı? Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir anlatıyor.