Twitter

Fatih Altaylı

Teke Tek Pazartesi - Salı
Teke Tek - 14 Aralık 2021 (Taksi sayısı neden artmıyor?)
15 Aralık 2021 Çarşamba Süre: 01:16:21

Kentsel dönüşüm nasıl ilerliyor? İBB'nin borcu arttı mı, azaldı mı? 2019'da bazı projeler neden durdu? İBB kaç km metro yaptı? Nasıl bir İBB devredildi? "İBB engelleniyor" iddialarına ne yanıt verdi? Taksim Meydanı projesi ne oldu? Halk Ekmek büfeleri engellendi mi? Kamu bankası İBB'ye kredi veriyor mu? Taksi sayısı neden artmıyor?

 

Kentsel dönüşüm nasıl ilerliyor? Teke Tek'te Mehmet Tevfik Göksu: "Esenler Belediyesi modern bir kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiriyor. Şu anda aksayan hiçbir şey yok. Kentsel dönüşüm mayınlı bir alandır. Kentsel dönüşüm yapıp da oyunu arttıran tek belediyeyiz"

Teke Tek'te Mehmet Tevfik Göksu: "İBB Başkanı seçimden önce 'İstanbul için borçlanmak ihanettir' dedi. İBB seçimden sonra CHP'ye geçerken, İBB'nin borç stoğu 28 milyar 525 milyondu. 30 Ekim 2021 itibariyle İBB'nin borç stoğu ise 41 milyar 660 milyon oldu"

 

"Çok iş yapacağız ama bizi engelliyorlar diye bir propaganda içindeler. Proje üretemeyince bunu bahane ediyorlar. AK Parti bir şeyi asla engelleyemez. Bırakın engellemeyi, önündeki engelleri kaldırırız" Teke Tek'te Mehmet Tevfik Göksu, "İBB engelleniyor" iddialarına yanıt verdi

 

Teke Tek’te Fatih Altaylı soruyor… İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu yanıtlıyor.

 

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
15 Aralık 2021 , Çarşamba
Süre: 01:13:58