Twitter

Fatih Altaylı

Teke Tek Pazartesi - Salı
Teke Tek - 27 Eylül 2021 (Yeniden S-400 alımı olacak mı?)
28 Eylül 2021 Salı Süre: 01:52:31

İdlib'deki teröristlere ne olacak? Rejim İdlib'e girerse Türkiye ne yapmalı? Erdoğan-Putin görüşmesinde İdlib mutabakatı sağlanır mı? Yeniden S-400 alımı olacak mı? İdlib'den yeni göç dalgası gelir mi? Rejimle İdlib'de çatışma yaşanır mı? İdlib'deki terör gruplarının akıbeti ne olacak? Rusya ile doğalgaz sorunu yaşanır mı? Erdoğan-Biden görüşmesi neden olmadı? ABD ile ilişkiler neden düzelmiyor? Biden Türkiye karşıtı mı?

 

Erdoğan-Biden görüşmesi neden olmadı? ABD ile ilişkiler neden düzelmiyor? Biden Türkiye karşıtı mı? Edam Başkanı Sinan Ülgen Teke Tek'te değerlendirdi

 

Erdoğan-Putin İdlib'de anlaşacak mı? İdlib'deki terör gruplarının akıbeti ne olacak? Rusya ile doğalgaz sorunu yaşanır mı? Rusya Analisti Aydın Sezer Teke Tek'te yorumladı

 

Yeniden S-400 alımı olacak mı? İdlib'den yeni göç dalgası gelir mi? Rejimle İdlib'de çatışma yaşanır mı? Emekli Korgeneral ve İstinye Üniversitesi GÜVSAM Koordinatörü İsmail Hakkı Pekin Teke Tek'te soruları yanıtladı.

Teke Tek’te Fatih Altaylı soruyor… konukları Edam Başkanı Sinan Ülgen, Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin ve Rusya Analisti-Medyagunlugu.com Yazarı Aydın Sezer yanıtladı.

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
29 Eylül 2021 , Çarşamba
Süre: 51:27