Twitter

Fatih Altaylı

Teke Tek Pazartesi - Salı
Teke Tek - 29 Mart 2021 (Sosyal medyada yayınlanan videodan sonra neler yaşandı?)
30 Mart 2021 Salı Süre: 01:40:39

Fatih Altaylı ile Teke Tek’te Meclis Başkanı Şentop’un “Montrö” açıklaması, muhalefetin erken seçim çağrıları, kabin değişikliği iddialari  ve CHP’nin İstanbul Sözleşmesi hamlesi masaya yatırılıyor.

"Kişi elbette cezalandırılmalı. Fakat bunun bireysel bir davranış olmadığını düşünerek sistemin de sorgulanması gerektiğini düşünüyorum" Teke Tek'te Dr. Gülfem Saydan, Kürşat Ayvatoğlu'nun yeniden gözaltına alınmasını yorumladı

"Savunulabilir bir yanı yok. Hamza Dağ'ı ise tanırım. Ona karşı yapılmış bir komplo mu diye düşünmedim de değil. AK Parti'nin olayın üstüne gitmesi gerekir" #TekeTek'te Faruk Acar, Kürşat Ayvatoğlu'nun yeniden gözaltına alınmasını yorumladı

Teke Tek'te Hukukçu Cavit Tatlı: "Maaşı bellidir. Haksız kazancı varsa, uyuşturucu satıcısıysa hukuk bunu ortaya çıkaracaktır. Yargı gerekeni yapar, olayın üstüne gider"

Teke Tek'te Hukukçu Dr. Rezan Epözdemir: "Bir siyasi partinin on binlerce üyesi olabiliyor. Bir kişinin yaptığı hareketi partiye mal etmemek lazım. Böyle bir durumda iş akdi feshedilmeli. Eğer partiler bu kişileri kollarsa yanlış olur"

Fatih Altaylı soruyor; Araştırmacı-Siyasal İletişimci Faruk Acar, Siyasal İletişim Uzmanı Dr. Gülfem Saydan Sanver, Hukukçular Cavit Tatlı ve Dr. Rezan Epözdemir Teke Tek’te yanıtlıyor.

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
29 Mart 2021 , Pazartesi
Süre: 01:37:43