Twitter

Fatih Altaylı

Teke Tek Pazartesi - Salı
Teke Tek - 25 Ocak 2021 (Doğu Akdeniz'de çıkarımıza olan uzlaşmanın koşulları neler?)
26 Ocak 2021 Salı Süre: 02:41:17

Sorulmayanların sorulduğu, sadece gerçeklerin konuşulduğu ekran klasiği Teke Tek… Avrupa Parlamentosu'nun Demirtaş çağrısından Yunanistan ve İsrail’le görüşmelere; muhalefette "sağ blok" arayışı iddialarından seçim sistemi ve baraj tartışmasına...

Teke Tek'te Prof. Dr. Ümit Özdağ: "İYİ Parti seçmeni AK Parti'ye gitmeyeceği gibi Saadet'e değil ama DEVA ve Gelecek Partilerine de karşı. 2. turda Sayın Erdoğan'a oy aktarımı da olmaz diye düşünüyorum"

Teke Tek'te CHP'li Bülent Tezcan: "Sayın Erdoğan, İYİ Parti'yi yanına çekemeyeceğini anlayınca Millet İttifakını dağıtıp, başka bir ittifak kurmaya çalışıyor çünkü Sayın Erdoğan yüzde 50+1 alamadığını görüyor"

Teke Tek'te Prof. Dr. İlyas Topsakal: "Sayın Erdoğan'ın, Saadet ile kurmaya çalıştığı diyaloğu planlı bir hareket olarak görüyorum. Bunun nedeni de Saadet ile AK Parti tabanı arasındaki yakın ilişki

Teke Tek'te Gazeteci Gürkan Zengin: "Türkiye'de siyasetin tıkandığını düşünüyorum. Toplumsal taban siyasetten yeni bir dil bekliyor ama bulamıyor. Son 15 yılda kararsızlar hiç bu kadar çoğunluk oluşturmamıştı"

"Ekonomide her şey kötü gitmesine rağmen bu millet 'Bizi bu zor durumdan ancak Sayın Cumhurbaşkanı çıkarır' diyorsa o zaman sorun muhalefetin stratejisinden kaynaklanıyordur"

"Bunların söylenebileceği en son kişi CHP Genel Başkanı'dır. Herkes partimizde özgürce siyaset yapma hakkına sahip. Asıl Sayın Erdoğan'ın olduğu yerde başka ses yok. Kurucu kadrodan kimse kalmadı"

Teke Tek'te CHP'li Bülent Tezcan, siyasetteki "Tek Adamcağız" tartışmasını yorumladı

Fatih Altaylı soruyor, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, CHP Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan, Akademisyen Prof. Dr. İlyas Topsakal ve Gazeteci Gürkan Zengin yanıtlıyor

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
27 Ocak 2021 , Çarşamba
Süre: 02:36:52