Twitter

Fatih Altaylı

Teke Tek Pazartesi - Salı
Teke Tek - 5 Ocak 2021 (Ali Babacan Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlıyor)
06 Ocak 2021 Çarşamba Süre: 01:51:29

Sorulmayanların sorulduğu, sadece gerçeklerin konuşulduğu ekran klasiği Teke Tek…

Başörtüsü tartışmaları, erken seçim iddialari, ittifakların geleceği, iyileştirilmiş, parlamenter sistem çağrıları, partisinin güncel meselelere bakışı ve hedefleri

Teke Tek'te DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: "Kongremizle birlikte 1 Temmuz'dan itibaren yapılabilecek bütün seçimlere girmeye hak kazandık. Teşkilatlanmamız rekor hızla gerçekleşti. Kadınlara ve gençlere özel önem veriyoruz"

"Kişi kişi bakarsanız kadromuz çok güçlü. Halk, zamanla tanıdıkça ne kadar değerli kişiler olduğunu görecek. İnsanlar yeni şeyler görmek istiyor. Yeni bir soluk getireceğiz" Teke Tek'te Ali Babacan, partisine gelen kadrosu zayıf eleştirilerini yorumladı

Teke Tek'te Ali Babacan: "2023'e kadar bu sistemin dayanmasını zor görüyorum. Şu anki yönetimin zihniyet yapısıyla bir hukuk reformu olacağına inanmıyorum çünkü yargının bağımsızlığına inanan bir zihniyet yok"

Teke Tek'te Ali Babacan: "Dengeleri idare etmek kolay değil. Devlet içerisindeki güç odaklarıyla mücadele ediyorduk. Benim dönemimde TÜİK gibi kurumlara asla müdahale olmadı. Başkasının talimat vermesine izin vermedim"

Teke Tek'te Ali Babacan: "İl il dolaşıyorum. İşsizlik, liyakat, yargının bağımsızlığı, ifade özgürlüğü, fırsat eşitliği bunlar en büyük sorunlar olarak gözüküyor. Fakat inanın çoğu kolay. Düzgün bir ekiple çok çabuk toparlarız"

Fatih Altaylı soruyor, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yanıtlıyor

DİĞER KISIMLAR
2. Bölüm
05 Ocak 2021 , Salı
Süre: 02:44:07