Twitter
Teke Tek Bilim - 13 Aralık 2021 (Ekonomide Çin'in yaptığını biz yapabilir miyiz?)
14 Aralık 2021 Salı Süre: 01:58:28

Hissedilen enflasyon ne kadar? Düşük faiz politikasında fiyatlar ne zaman düşecek? Alım gücünün değişmemesi için ücretler ne kadar olmalı? Hissedilen enflasyon ne kadar? İşsizlik oranı neden tartışılıyor? Dövizde dalgalanma nasıl biter? MB'nin para politikası ne? Ekonomide altı ay sonra ne olması bekleniyor? Gelişmiş ülkeler neyi farklı yapıyor? Maaş zamları yüzde kaç olmalı? Büyüme fiyatlara neden yansımıyor? Asgari ücrette doğru rakam ne? Faiz düşerken dolar artıyor, hedef ne? Çin'in yaptığını biz yapabilir miyiz? Orta sınıf yok olabilir mi? Enflasyon hangi kesimi etkiler? "Orta Gelir Tuzağı" ne demek?

 

Hissedilen enflasyon ne kadar? İşsizlik oranı neden tartışılıyor? Dövizde dalgalanma nasıl biter? Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erinç Yeldan Teke Tek Bilim'de değerlendirdi

MB'nin para politikası ne? Ekonomide altı ay sonra ne olması bekleniyor? Gelişmiş ülkeler neyi farklı yapıyor? Maaş zamları yüzde kaç olmalı? Chicago Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Akçiğit Teke Tek Bilim'de soruları yanıtladı.

 

Büyüme fiyatlara neden yansımıyor? Asgari ücrette doğru rakam ne? Faiz düşerken dolar artıyor, hedef ne? Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erinç Yeldan Teke Tek Bilim'de yorumladı.

 

Çin'in yaptığını biz yapabilir miyiz? Orta sınıf yok olabilir mi? Chicago Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Akçiğit Teke Tek Bilim'de değerlendirdi

Teke Tek Bilim’de Fatih Altaylı soruyor… Konukları; Chicago Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erinç Yeldan yanıtlıyor.

 

DİĞER KISIMLAR
1. Bölüm
15 Aralık 2021 , Çarşamba
Süre: 01:16:21