Twitter

Sena Alkan

Para Gündem Hafta içi her gün
Para Gündem - 29 Eylül 2022 (Meral Akşener'in aklındaki aday kim?)
29 Eylül 2022 Perşembe Süre: 02:31:29

Ekonomide ve gündemde neler var? Ekonomide beklenti ne? Piyasaları etkileyen faktörler ne? Piyasalarda son durum ne? Bitcoin'de son durum ne? Asgari ücret ne kadar olacak?

Siyasette neler tartışılıyor? 6'lı Masa nasıl bir aday istiyor? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "kazanacak" dediği aday kim? Altılı Masa adayı ne zaman açıklayacak? Liderler bir araya geldiklerinde niye adayı konuşmuyor? 2 Ekim'deki toplantıda liderler adayı konuşacaklar mı? Liderler ortak adayda uzlaşabilir mi? İYİ Parti Lideri Akşener, niye "Masa noter değil" dedi? Akşener'in aklındaki aday kim? CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajı kime?

Partilerin seçim stratejileri ne? Seçimin belirleyicisi ne olacak? Ekonomide öncelik ne olmalı? Pahalılık ne zaman, nasıl bitecek? Enflasyonu düşürmenin yolu ne? Seçmen kime, neye göre oy veriyor?

Para Gündem'de Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki sordu; Habertürk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Habertürk Yazarları Nihal Bengisu Karaca, Sevilay Yılman, Nagehan Alçı yanıtladı.