Twitter

Sena Alkan

Para Gündem Hafta içi her gün
Para Gündem - 28 Eylül 2022 (Kimler 2023'te aday olmak istiyor?)
28 Eylül 2022 Çarşamba Süre: 02:31:57

Ekonomide ve gündemde neler var? Ekonomide beklenti ne? Rus turistler nasıl ödeme yapacak? Dolardaki yükselişin nedeni ne? Piyasalarda son durum ne? Gelir ve gider tablosu ne durumda? Ev fiyatları neden artıyor? Okul kantinlerinde fiyatlar nasıl? Bitcoin'de son durum ne?

Altılı Masa'nın adayı kim olacak? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ne demek istedi? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Benimle misiniz?" mesajı kimeydi? Altılı Masa ortay aday çıkarabilecek mi? Aday masadan bir lider mi, uzlaşı olmazsa ne olacak? 6'lı Masa adayını ne zaman açıklar?

Siyasette neler tartışılıyor? 2023'te kimler yarışacak? Kaç aday olacak, vatandaş kimleri yakından takip ediyor? İttifaklarda değişim bekleniyor mu? Kimler 2023'te aday olmak istiyor? 2023'ün kilit partisi hangisi? Halkın ve siyasetin gündemi aynı mı? Seçimin belirleyicisi ne olacak? Dolardaki yükselişin nedeni ne? Ekonomide veriler ne gösteriyor? Küresel resesyonun Türkiye'ye etkisi ne olur?

Para Gündem'de Habertürk TV'de Ekonomi Müdürü Ebru Baki sordu; haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Habertürk Yazarı Nasuhi Güngör, Siyasal İletişim Danışmanı Dr. Gülfem Saydan Sanver ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster yanıtladı.